MENU

Gusto Italiano Trattoria

 

Menu

The menu is a mix of Italian regional cuisines, and the menu changes with the seasons.

Be sure to ask about the daily specials!

By chef Ronaldo

 

 

Antipasti

 

 

Carpaccio di manzo, rucola e parmigiano con vinegrette di olio d'oliva extra vergine

Rundscarpaccio, rucola en parmezaan met vinaigrette van olijfolie extra vergine

 

Vitello tonnato classico con pomodori secchi e capperi giganti

Klasiek Kalfsvlees met tonijnsaus, zongedroogde tomaten en kappertjes

 

Antipasto misto all'Italiana (min. 2 personen)

Assortiment van de beste Italiaanse charcuterie en groenten (min. 2 personen - prijs/persoon)

 

Soutè di cozze e vongole con olio d'oliva extra vergine e vino bianco

Soutè van mosselen en venusschelpen met olio d'oliva extra verdien en witte wijn

 

Crocchette di gamberi con cetrioli in salso allo yogurt e coctail di scampi

Garnaalkroketten met komkommer in yoghurtsaus en garnalen cocktail

 

Carpaccio di salmone con rucola, scampi, e mousse di pomodoro secco

Carpaccio van verse zalm met rucola, garnalen en gedroogde tomatenmousse

 

Malanze alla parmigiana al forno

Aubergine met parmezaanse kaas in de oven

 

Zuppa del giorno

Soep van de dag

 

 

Pasta

 

Duo di pasta terra e mare.

Twee van pasta land en zee. cannelloni met ricotta en spinazie in de oven en

tagliolini met krab,in rozesaus (min. 2 personen)

 

Linghuine alle vongole veraci

Pasta (Linghuine) met venusschelpen

 

Tagliatelle al nero di seppia con scampi pomodorini e zucchine

tagliatelle van inktvis inkt met scampi, kerstomaat en courgette

 

Pappardelle ai funghi porcini con pancetta, rosmarino e prosciutto di Parma

Pappardelle met bospaddestoelen, spek, rozemarijn en Parmaham

 

Orecchiette con scampi, cappesante, crema al basilico e pinoli

Verse pasta (orecchiette) met scampi , st. jakobsschelpen, basilicumcrème en pijnboompitten

 

Ravioli ripieni ai porcini profumati al tartufo in salsa di schampagne

huisgemaakte ravioli gevuld met bospaddestoelen op smaak met truffelsaus en champagne

 

Risotto con asparagi e pancetta affumicata mantecato con brie

Risotto met asperges en gerookte spek gebonden met brie

 

Linguine o risotto allo Scoglio con (8 tipi di pesce fresco)

Linguine of risotto Scoglio met verse zeevruchten (8 soorten verse vis)

 

Spaghetti alla Putanesca con aciughe, caperi, olive nere, pomodoro e basilico

Spaghetti alla puttanesca met ansjovis, kappertjes, zwarte olijven, tomaat en basilicum

 

Spaghetti alla vegetariana con verdura fresca cotta al momento

Vegetarische Spaghetti met verse groenten gekookt op het moment

 

Pappardelle in crèma di broccoli e straccetti di vitello

Pappardelle met kalfsreepjes en crème van broccoli

 

 

Carne/Pesce

 

Saltinbocca alla Romana

Kalfslapjes op romeinse wijze met parmaham, salie en witte wijn saus

 

Ossobuco alla Milanese con risotto allo zafferano e cremolata di verdure

Ossobuco alla Milanese met saffraanrisotto en groenten gremolata

 

Tagliata di manzo con rucola,scaglie di parmigiano e salsa allo champagne

Gesneden rundvlees met rucola, parmezaan en champagnesaus

 

Zuppa di pesce mediterraneo con crostini di pane all'aglio (10 tipi di pesce fresco)

Mediterrane vissoep met geroosterd knoflookbrood (10 soorten verse vis)

 

Orata intera alla griglia con patate arrosto, insalata di finocchi e olio extra vergine di oliva

Heel Dorade gegrild met gebakken aardappelen, venkel salade en olijfolie extra vergine

 

Gamberoni alla griglia con spinaci, patate al forno e olio extra vergine di oliva

gegrilde gamba's met spinazie, aardappelen in de oven en extra vergine olijfolie

 

 

 

Pizza

 

 

Margherita

Tomat en mozzarella (Basis)

 

Calzone

gevouwen pizza, basis, ham,salami, champignons en artisjok

 

Capricciosa

Basis, ham en champignons

 

Diavola

Basis en pikante salami

 

Quattro Stagioni

Basis, ham, champignons, artisjok en paprika

 

Quattro Formaggi

Basis en 4 soorten kaas

 

Secondo Amore

Basis, Parma ham, rucola en parmezaan

 

Vegetariana

Basis met alle verse groenten

 

Napoletana

Basis, anjovis, kappertjes en olijven

 

Rustica

Basis, kerstomaatjes,pikant salami,spek,ui

 

Carpaccio Rundscarpaccio, rucola, parmezaan en truffelolie

 

 

 

 

 

Dessert

 

 

Tortino al cioccolato fondente e crema pasticcera

 

Panna cotta ai frutti di bosco

 

Tiramisù classico

 

Tiramisù al frambozen

 

Duo di chocolade mousse (zwart en wit)

Formaggio misto con miele e noci

Gusto Italiano Trattoria

SHARE

Facebook

Google +

Twitter

HOURS & INFO

 

 

Lange Koepoortstraat 18,

2000 Antwerpen

 

Tel:+32 3234 90 02

 

Lunch: Tue-Fri 12:00 -14:00

Dinner: Tue-Fri 17:00 -23:00,

 

Sat-Sun: 17:00 - 23:00

 

Monday Closed